Jana Pendapatan Extra Tanpa Modal Dari RM400 Sehingga RM6000 Sebulan

Berniaga Lebih Mudah Dengan Kami

  • TANPA MODAL
  • TANPA PERLU SIMPAN STOK
  • TANPA YURAN PENDAFTARAN
  • TANPA KOMITMEN JUALAN WAJIB

Sistem Rakan Niaga M-Prolabs

Biar Betul Tanpa Modal Boleh Dapat Sampai 6K?

Okay macam ni, cara pengiraan dia, 1st atas setiap jualan korang akan dapat COMMISSION atas setiap botol RM40 jika pada bulan tersebut korang hit sales sampai 20 botol ada lagi BONUS tambah setiap botol RM5x20 unit, JIKA pula cecah 50 unit ada lagi RM5xunit dan FINALLY sesiapa yang boleh buat 100 unit keatas keuntungan bersih korang atas setiap botol boleh mencecah COMISSION+BONUS = RM60.00 SEBOTOL!

Macam Mana Nak Start? Senang Je Bang!

1) Daftar Sebagai Agen

(ada button di bawah sekali, lepas register kami akan guide melalui telefon macam mana nak guna platform portal online yang disediakan)

2) Promote Kepada Rakan Terdekat

3) Bantu Mereka Membuat Pembelian

4) Submit Order di Portal Yang Disediakan

5) Terima Bayaran Komisen Setiap Hujung Bulan

Kenapa Korang Perlu Sertai Kami Sebagai ‘Rakan Niaga’?

1) Pembayaran komisen yang dinamik (lebih banyak jualan lebih banyak komisen untuk setiap botol yang terjual)

2) Tiada komitmen atau target jualan ditetapkan (namun bonus extra lagi menanti anda sekiranya berjaya mencapai jumlah jualan yg disasarkan)

3) Artwork marketing yang konsisten dan percuma

4) Anda akan dimasukkan kedalam group support yang sentiasa membantu dari pelbagai sudut

5) Prestasi atau unit jualan boleh dilihat secara online pada bila-bila masa melalui portal yang kami sediakan.

Macam Mana Nak Market? Tak Pernah Jual Barang La!

Ok, banyak Rakan Niaga sedia ada kami ni semua bermula dari skala kecil so start laa promote dekat rakan-rakan lepas tu rakan-rakan korang pun ada rakan-rakan jugak betul tak?

So saya tunjuk contoh untuk nak jual 10 botol sebulan setiap 3 hari korang kena jual satu botol je, kalau ada yang amik skali 2 botol atau 3 botol, 3–4 customer dah jadik 10 botol sebulan betul tak?

Kalau sehari dapat jual 4 botol tak 120 botol sebulan? bila customer korang dh start repeat orderr? hmmm 6k senang-senang je dalam tangan tanpa keluar modal pun, menarik kan? tak rugi nak cubakan? sebab tanpa sebarang modal pun boleh start! ?

Jadual Pembayaran Komisen & Bonus

Setiap komisen & bonus terkumpul akan di bayar bermula pada 1hb &15hb setiap bulan